U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9290 Uitbergen

Omschrijving

Nieuwbouw, halfopen, pastorijwoning te Uitbergen

Op een ideale locatie, op een steenworp afstand van het centrum van Uitbergen, ontwikkelt Woonbureau Lokeren een nieuwe verkaveling genaamd 'Kerkeinde'. Hier bouwen wij een halfopen pastorijwoning die wordt afgewerkt volgens de nieuwste energie-efficiëntie regels (E-peil 40).

De woning is uiterst rustig gelegen en gemakkelijk bereikbaar. Het biedt de mogelijkheid om de woning volledig aan te passen aan uw wensen, binnen het verkoopsbudget. De woning beschikt over een inkom met toilet, een ruime living met trap, een open keuken en eethoek, een berging, een overloop, drie slaapkamers, een badkamer, een afzonderlijk toilet en een grote zolderruimte met verschillende mogelijkheden, zoals een mancave, extra slaapkamers, etc.

Als u geïnteresseerd bent in deze unieke gelegenheid om een ​​nieuwe woning te bouwen volgens uw specificaties, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan ​​klaar om u te helpen bij elke stap van het proces en u te ondersteunen bij het realiseren van uw droomwoning.


Bel ons

U kan ons telefonisch bereiken via  09 348 37 19

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Woonbureau Lokeren