U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Contacteer ons

Indien u vragen hebt (over uw eigen eigendom, over een eigendom die in onze portefeuille zit,...), stel ze en wij geven u zo spoedig mogelijk antwoord.
Om u zo goed mogelijk te kunnen helpen, gelieve alle velden in te vullen.


U moet akkoord gaan met het privacybeleid van deze website
* Verplicht in te vullen

NV Woonbureau

Prosper Thuysbaertlaan 12, 9160 Lokeren 
Tel: 09/348.37.19
lokeren@woonbureau.be
 

Openingsuren

Maandag:    van 10u00 tot 12u00 en van 13u30 tot 18u
Dinsdag:      van 10u00 tot 12u00 en na de middag werken we met gesloten deuren
Woensdag:   van 10u00 tot 12u00 en van 12u30 tot 17u 
Donderdag:  van 10u00 tot 12u00 en na de middag werken we met gesloten deuren
Vrijdag:        van 10u00 tot 12u00 en van 12.30 tot 17u 
Zaterdag:     op afspraak

Erkend (in België) vastgoedmakelaar-bemiddelaar en syndicus:
BIV 501228 - lid Fexpro & CIB
Ondernemingsnummer: 0416.312.122

Controle instantie: Beroepsinstituut van vastgoedmakelaars
Luxemburgstraat 16B -1000 Brussel
Onderworpen aan de deontologische code BIV: www.biv.be
BIV-plichtenleer KB van 27 september 2006 

Teamleden

Wij staan voor u klaar:

Filip Van Buynder

Ontmoet Filip 

Contactgegevens: 
Telefoon: 09/326.82.42 
Ef@woonbureau.eu

Expertise: Nieuwbouw, Aankoop/Verkoop & Zaakvoerder

Welkom bij Filip Van Buynder, uw betrouwbare partner voor nieuwbouwprojecten en expertise in aankoop en verkoop. Als zaakvoerder en erkend vastgoedmakelaar met BIV-nummer 501 228 sta ik klaar om u te begeleiden doorheen het spannende proces van vastgoedtransacties.

Nieuwbouw: Als specialist in nieuwbouwprojecten ben ik er om u te helpen bij het ontdekken van moderne en innovatieve woningen die aan uw levensstijl en behoeften voldoen.

Aankoop/Verkoop: Of u nu een woning wilt aankopen of verkopen, ik bied deskundig advies en ondersteuning gedurende het hele proces. Mijn doel is om uw transactie soepel en succesvol te laten verlopen.

Ook voor al uw vastgoedvragen kan je bij mij terecht.

Iris Van Raemdonck

Welkom bij Iris 

Contactgegevens: 
Telefoon: 09/348.37.19 
E-mail: lokeren@woonbureau.eu

Expertise: Onthaal & Verhuurdienst

Diensten: Onthaal & Verhuurassistentie

Bij Iris Van Raemdonck staan we klaar om u hartelijk te verwelkomen en u te assisteren bij al uw verhuurbehoeften. 

Onze Services: We begrijpen hoe belangrijk het is om een warm welkom te ontvangen. Daarom zorgen we voor een vriendelijke en gastvrije omgeving wanneer u met ons in contact komt.

 

Rogiest Loredana

Maak kennis met Loredana

Contactgegevens: 
Telefoon: 09/348.37.19
E-mail: verhuur@woonbureau.eu

Expertise: Onthaal & Verhuurdienst

Met oprechte enthousiasme stelt Loredana Rogiest zich voor als uw aanspreekpunt voor onthaal en verhuurdiensten. Als uw betrouwbare partner ben ik er om u te begeleiden bij al uw vragen en behoeften.

Onthaal: Een warm welkom is de eerste stap naar een goede relatie. Ik hecht veel belang aan een vriendelijke en gastvrije omgeving wanneer u met mij in contact komt.

Verhuurdienst: Op zoek naar een nieuwe huurwoning? Met uitgebreide kennis van de markt en beschikbare woningen help ik u graag bij het vinden van uw ideale thuis. Als verhuurexpert sta ik u ook bij als u een pand wilt verhuren.

Kimberley Deschuymer

Maak kennis met Kimberley

Contactgegevens: 
Telefoon: 09/326.82
E mail: kimberley@woonbureau.eu

Expertise: Privaat Beheer & Boekhouding

Ontdek de uitstekende diensten van Kimberley Deschuymer, uw professionele partner voor privaat beheer en boekhouding in de vastgoedsector. Met toewijding en nauwkeurigheid zorg ik ervoor dat uw vastgoedbezittingen efficiënt worden beheerd.

Privaat Beheer: Als specialist in privaat vastgoedbeheer sta ik voor u klaar om de dagelijkse taken en uitdagingen van vastgoedeigenaars te verlichten. U kunt rekenen op mijn toewijding aan uw eigendommen.

Boekhouding: Een nauwkeurige financiële administratie is cruciaal in vastgoedbeheer. Met mijn expertise in boekhouding zorg ik voor heldere en transparante financiële rapporten

Tess Van Puyvelde

Welkom bij Tess 

Contactgegevens: 
Telefoon: 09/326.82.47
E-mail: tess@woonbureau.eu

Assistent Nieuwbouw & Plaatsbeschrijvingen

Bij Tess Van Puyvelde staan we paraat om u te begeleiden bij uw reis naar een nieuwe woning en om professionele plaatsbeschrijvingen te verzorgen. Ons toegewijde team staat voor u klaar om uw vragen te beantwoorden en u te ondersteunen bij al uw behoeften.

Assistent Nieuwbouw: Wij begrijpen dat de zoektocht naar een nieuwe woning een opwindende reis is. Met onze diepgaande kennis van de markt en nieuwbouwprojecten helpen we u bij het vinden van de perfecte woning die aan al uw wensen voldoet.

Plaatsbeschrijvingen: Een gedetailleerde plaatsbeschrijving is essentieel bij het huren of verhuren van een woning. Als ervaren professionals zorgen we voor nauwkeurige en grondige beschrijvingen om de gemoedsrust van alle partijen te waarborgen.

Debby Meganck

Maak kennis met Debby

Contactgegevens: 
Telefoon: 09/326.82.48
E-mail: debby@woonbureau.eu

Expertise: Syndic & Assistent Verkoop

Het genoegen is aan u om Debby Meganck te ontmoeten, uw ervaren partner in syndicbeheer en assistentie bij verkooptransacties. Met enthousiasme en toewijding sta ik klaar om u te ondersteunen in al uw vastgoedbehoeften.

Syndic: Als specialist in syndicbeheer zorg ik voor een soepel verloop van het dagelijkse beheer van gemeenschappelijke ruimtes. Uw eigendommen worden met zorg behandeld en onderhouden.

Assistentie Verkoop: Als u overweegt om uw eigendom te verkopen, bied ik deskundige begeleiding om het proces efficiënt en succesvol te laten verlopen. Met mijn ondersteuning kunt u met vertrouwen door het verkooptraject gaan.

 

Luc De Schepper

Ontmoet Luc,
uw Klusdienst Specialist

Contactgegevens: 
E-mail: lokeren@woonbureau.eu

Expertise: Klusdienst

Maak kennis met Luc De Schepper, uw ervaren partner voor klusdiensten. Met passie en vakmanschap sta ik klaar om uw vastgoedbehoeften te vervullen.

Klusdienst: Of het nu gaat om kleine reparaties, onderhoudswerkzaamheden of renovatieprojecten, ik sta paraat om hoogwaardige klusdiensten te leveren. Met oog voor detail en kwaliteit zorg ik ervoor dat uw vastgoed in uitstekende staat blijft.

Terug naar boven
Sluit menu Woonbureau Lokeren