U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

Moderne Halfopen Bebouwing te Lokeren - Nieuwe Molenstraat - 9160 Lokeren

Omschrijving

Bent u op zoek naar een moderne, halfopen bebouwing in Lokeren? Dan is deze prachtige woning in de Nieuwe Molenstraat precies wat u zoekt!

Indeling en voorzieningen:

Gelijkvloers:
Inkomhal: Bij binnenkomst betreedt u een ruime inkomhal met een stijlvolle trap en een apart gastentoilet.
Garage: De woning beschikt over een ruime inpandige garage, ideaal voor uw voertuig, wassen en drogen, en extra opslagruimte.

Gang en Dressing: De brede gang en grote dressing bieden veel ruimte voor kledingkasten.
Master Bedroom: De gelijkvloerse master bedroom biedt een prachtig uitzicht op de tuin, waardoor u iedere ochtend wakker wordt met een mooi groen panorama.
Royale Slaapkamers: Twee ruime slaapkamers bieden alle ruimte en comfort die u nodig heeft.
Grote Badkamer: Een ware oase van rust met een ruime inloopdouche en een luxe bad, perfect voor ontspanning na een lange dag. De badkamer is voldoende groot.

Eerste Verdieping:
Doorzon Living: De eerste verdieping verrast u met een grote doorzon living die overvloeit in een open, volledig ingerichte keuken. Deze lichte en luchtige ruimte is perfect voor gezellige avonden met familie en vrienden.
Terras: Vanuit de living heeft u toegang tot een mooi terras, waar u kunt genieten van uw ochtendkoffie of een ontspannen avondmaaltijd.

Tweede Verdieping:
Ruime Zolder: Boven de eerste verdieping bevindt zich nog een ruime zolder, ideaal voor opslag of als extra hobbyruimte. Deze kan ook ingericht worden als twee bijkomende slaapkamers met badkamer (nutsleidingen voorzien).

Mooie Tuin: De woning beschikt over een mooie tuin met tuinberging waar u kunt ontspannen, tuinieren of gezellig buiten kunt eten.

Verwarming en Energie: De woning is uitgerust met centrale verwarming op aardgas, wat zorgt voor een efficiënte en comfortabele warmte.

EPC-label B: Dit betekent dat de woning energiezuinig is en bijdraagt aan een lagere energierekening.

Gunstige Locatie: Deze woning is gunstig gelegen dicht bij de oprit van de E17, wat zorgt voor een uitstekende verbinding naar Gent, Antwerpen en andere steden. U geniet van de rust van een woonwijk met het gemak van een vlotte bereikbaarheid, in de buurt van scholen en winkels.
Deze halfopen bebouwing biedt u alle moderne comfort en voorzieningen die u nodig heeft in een rustige en aangename buurt. Mis deze kans niet om uw droomwoning te bezichtigen!

Voor meer informatie of een bezichtiging, aarzel niet om contact (f@woonbureau.eu) met ons op te nemen.


Bel ons

U kan ons telefonisch bereiken via  09 348 37 19

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Woonbureau Lokeren