U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verkocht

9160 Lokeren

Omschrijving

!! VERKOCHT !! Opbrengsteigendom met 3 appartementen en 3 autostaanplaatsen net buiten het centrum van Lokeren - Daknam

Deze recente nieuwbouwresidentie biedt 3 moderne en comfortabele appartementen te koop aan, met telkens twee slaapkamers en een bijhorende autostaanplaats. Elke eenheid is ontworpen om optimaal gebruik te maken van de beschikbare ruimte en om het comfort en de privacy van de bewoners te waarborgen.

Het complex is ideaal als opbrengsteigendom. Alle appartementen zijn momenteel verhuurd. Het nettorendement bedraagt ca. 3,5 %.

De appartementen zijn ontworpen met veel aandacht voor detail en zijn gebouwd met hoogwaardige materialen. Elke unit heeft een eigen balkon/terras waar u kunt genieten van het buitenleven. De appartementen zijn ook voorzien van grote ramen waardoor er veel natuurlijk licht binnenkomt.

Het complex is gelegen in een rustige omgeving met goede verbindingen naar de stad. Er zijn verschillende voorzieningen in de buurt, zoals winkels, restaurants en scholen.

Als u op zoek bent naar een moderne en comfortabele opbrengsteigendom, dan is dit project zeker het overwegen waard!


Bel ons

U kan ons telefonisch bereiken via  09 348 37 19

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Woonbureau Lokeren