U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9112 Sinaai-Waas

Omschrijving

Woning met tuin, terras en garage in Sinaai-Waas: Standaard half open bebouwing te huur

Deze prachtige woning is gelegen in het rustige Sinaai-Waas en is perfect voor wie op zoek is naar een comfortabele en ruime plek om te wonen. De woning is een standaard half open bebouwing, wat betekent dat het zowel de voordelen van een vrijstaand huis als van een rijtjeshuis biedt.

Bij het betreden van de woning word je begroet door een lichte en ruime woonkamer, die uitkijkt op de mooie tuin. De tuin is perfect om te genieten van de buitenlucht en biedt voldoende ruimte voor kinderen om te spelen of om een gezellige barbecue te organiseren. Daarnaast is er ook een terras waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van de zon.

De woning beschikt ook over een garage, wat zorgt voor extra gemak en opslagruimte. Hierdoor hoef je je nooit zorgen te maken over het vinden van een parkeerplek in de buurt.

De ligging van de woning is ideaal voor wie op zoek is naar een rustige omgeving, maar toch dicht bij alle nodige voorzieningen wil wonen. Sinaai-Waas biedt tal van winkels, scholen en openbaar vervoersmogelijkheden, waardoor je alles binnen handbereik hebt.

Kortom, deze woning is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele, ruime en goed gelegen plek om te wonen. Met een prachtige tuin, een gezellig terras en een handige garage, biedt deze woning alles wat je nodig hebt voor een aangenaam en ontspannen leven.


Bel ons

U kan ons telefonisch bereiken via  09 348 37 19

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Woonbureau Lokeren