U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9160 Lokeren

Omschrijving

Gerenoveerde winkelruimte in Lokeren: een moderne optie voor ondernemers in 2023!

In het prachtige Lokeren, een stad gelegen in het hart van Oost-Vlaanderen, bevindt zich een unieke winkelruimte die in 2016 volledig is gerenoveerd. Deze winkelruimte biedt een uitstekende gelegenheid voor ondernemers die op zoek zijn naar een modern en aantrekkelijk pand om hun bedrijf te vestigen.

De renovatie van deze winkelruimte heeft ervoor gezorgd dat het pand voldoet aan de hoogste standaarden op het gebied van comfort en esthetiek. De grote ramen zorgen voor veel natuurlijk lichtinval, waardoor de ruimte een open en uitnodigend gevoel geeft aan potentiële klanten.

Wat deze winkelruimte echt bijzonder maakt, is de centrale ligging in Lokeren. Gelegen op de Markt, trekt het pand dagelijks veel voorbijgangers en potentiële klanten aan. De nabijheid van andere winkels en horecagelegenheden creëert een levendige en bruisende omgeving, wat ten goede komt aan het bedrijf dat zich hier vestigt.

Of je nu een modeboetiek, een elektronicawinkel of een delicatessenwinkel wilt openen, deze gerenoveerde winkelruimte biedt talloze mogelijkheden. Met een ruim vloeroppervlak en een flexibele indeling is er voldoende ruimte om jouw ideeën tot leven te brengen en een unieke winkelervaring te creëren voor jouw klanten.

en ontdek de vele voordelen van deze unieke winkelruimte in het hart van Lokeren.

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen en ontdek de vele voordelen van deze unieke winkelruimte in het hart van Lokeren.


Bel ons

U kan ons telefonisch bereiken via  09 348 37 19

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Woonbureau Lokeren