U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9160 Lokeren

Omschrijving

Mooi appartement met terras, garage en 2 slaapkamers in Lokeren - EPC-waarde 156.00, Energielabel B

Dit ruime appartement in Lokeren is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en goed gelegen woning. Het appartement bevindt zich in een standaard gebouw en beschikt over een prachtig terras waar je heerlijk van de zon kunt genieten. Daarnaast is er ook een garage aanwezig, wat een groot pluspunt is in deze buurt.

Het appartement heeft 2 slaapkamers, wat ideaal is voor een klein gezin of een koppel dat graag wat extra ruimte heeft. De EPC-waarde van 156.00 en het energielabel B zorgen ervoor dat de woning energiezuinig is en je dus kunt besparen op je energierekening.

De garage biedt voldoende ruimte voor 1 auto en eventueel extra opslagruimte. Dit is een grote troef, aangezien parkeren in de buurt soms een uitdaging kan zijn.

Kortom, dit appartement in Lokeren is een ideale keuze voor wie op zoek is naar een comfortabele en goed gelegen woning met alle nodige voorzieningen. Met een ruim terras, garage en 2 slaapkamers is dit de perfecte plek om te settelen.


Bel ons

U kan ons telefonisch bereiken via  09 348 37 19

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Woonbureau Lokeren