U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9160 Lokeren

Omschrijving

Prachtig appartement te Lokeren met mooi uitzicht op het Molsbroek

Prachtig appartement te huur in Lokeren, gelegen aan de Oude Bruglaan met een schitterend uitzicht op het Molsbroek. Dit appartement biedt een aangename woonomgeving en heeft veel te bieden.

Bij binnenkomst vind je een inkomhal die leidt naar de ruime en lichte woonkamer en ingerichte keuken, die is voorzien van parketvloeren. Daarnaast is er een berging waar je extra opslagruimte hebt.

Het appartement beschikt over een badkamer die op het punt staat te worden vernieuwd. Deze zal worden uitgerust met moderne voorzieningen. Verder zijn er twee slaapkamers met laminaatvloeren, wat zorgt voor een warme en comfortabele sfeer.

Een terras biedt de mogelijkheid om buiten te ontspannen en te genieten van het prachtige uitzicht op het Molsbroek. Daarnaast is er ook een autostaanplaats beschikbaar, zodat je je voertuig veilig kunt parkeren.

Het appartement is beschikbaar vanaf 08/2023. De huurprijs bedraagt €790 per maand, en er zijn vaste kosten van €50 per maand.

Als je geïnteresseerd bent in dit appartement en meer informatie wilt ontvangen of een bezichtiging wilt regelen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.


Bel ons

U kan ons telefonisch bereiken via  09 348 37 19

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Woonbureau Lokeren