U gebruikt een verouderde internetbrowser.
We raden u aan om de meest recente internetbrowser te installeren voor de beste weergave van deze website.
Een internetbrowser die up to date is, staat ook garant voor veilig surfen.

Helaas, dit pand is verhuurd

9160 Lokeren

Omschrijving

Ruim appartement met 2 slaapkamers en garage te Lokeren.

Mooi appartement te huur in Lokeren! Dit ruime appartement bevindt zich op de H.-Hartlaan 162, bus W006, 9160 Lokeren. Het is gelegen op de rechterzijde van de 2e verdieping, heeft een oppervlakte van 95m² en bestaat uit een inkomhal met apart gastentoilet, een leefruimte, een geïnstalleerde keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met lavabo en een ligbad met douche mogelijkheid.

Het appartement beschikt over een parlofoon voor extra gemak en veiligheid en een gedeelde lift. Daarnaast is er een terras van 6m² met een extra berging, waar je kunt genieten van een uniek uitzicht.

Bij het appartement hoort ook een aparte en afgesloten garage van 28m².

Alle ramen zijn voorzien van dubbele beglazing, wat zorgt voor een goede isolatie. Het appartement wordt verwarmd met aardgas (collectief), waardoor je kunt rekenen op een efficiënte verwarming.

De energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van het appartement is 146, wat resulteert in een energielabel B. Dit betekent dat het appartement energiezuinig is.

De huurprijs bedraagt 750€ per maand. Daarnaast zijn er vaste kosten van 150€ per maand, inclusief de kosten voor centrale verwarming en warm water.

Bent u op zoek naar een comfortabele appartement met alle voorzieningen? Aarzel dan niet om een bezichtiging aan te vragen via onze website www.woonbureau.eu


Bel ons

U kan ons telefonisch bereiken via  09 348 37 19

Niet gevonden wat u zocht? Schrijf u dan vrijblijvend in op onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van ons recentste aanbod.
Schrijf u in
Terug naar boven
Sluit menu Woonbureau Lokeren